Omegas eget og unike velferdsystem for alle ansatte. Advantage er et poengbasert velferdsystem som omfatter alle ansatte i Omega. Advantage gir alle den samme muligheten til å delta på det de selv ønsker.


Hvem er med i Advantage-programmet?

Like muligheter for alle

Alle ansatte (eksludert innleide) i Omega AS og datterselskaper er medlemmer av Advantage-programmet. Innleide kan også delta på Advantage-tilbud og benytte seg av bookingkalenderen, men kostnaden vil bli fakturert deres arbeidsgiver. Ellers gjelder de samme reglene for ansatte og innleide.

who.jpg

Advantage Teambuildinger

Store og små teambuildinger, utflukter og begivenheter

Advantage Events samler kolleger for idrettsbegivenheter, konserter, middager og utenlandsturer. Tilbudene kan være åpne for alle Advantage-brukere eller mer spesifikke grupper som ønsker å holde en teambuilding. Gå til Team Events under Advantage-menyen i Connect for full oversikt over våre tilbud meld deg på det du ønsker og foreslå nye tilbud.

events.jpg

Advantage Feriehus

Hytter, hus og leiligheter som kan bookes hele året, verden rundt

Omega har et vidt spekter av ferieboliger, og alt du trenger for å booke er Advantage-poengene dine! Besøk hytter på fjellet og rorbu ved sjøen, eller nyt varme dager i Spania, Frankrike, Orlando, Thailand, Bulgaria eller Gran Canaria. Gå til Holiday Houses under Advantage-menyen i Connect for å booke ditt opphold opptil 12 måneder frem i tid.

accommodations.jpg

Advantage Aktiviteter

Muligheten til å kapre noen ekstra poeng

I tillegg til dine 10 000 månedlige basispoeng har du også muligheten til å tjene bonuspoeng med ulike Advantage-aktiviteter som fremmer Omegas verdier og mål.

activities.jpg

Advantage-kontoen

En oversikt over din Advantage-konto med inngående og utgående poeng

Account-applikasjonen i Connect gir deg raskt oversikt over konto og saldo. Hold saldoen over 0, så har du alle muligheter til booking og påmelding. Du finner din kontooversikt i våre Advantage applikasjoner på Connect

advantageaccount.jpg

Har du spørsmål?

Vårt Advantage-team og Servicesenter hjelper deg

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til Advantage kan du ta kontakt med vårt Servicesenter.

Kontakt oss
service@omega.no
Tlf.:5377 5377