Publisert: 01.02.08 (Oppdatert: 11.05.11)

Hold oversikt på treningstimene dine med Omegas Exercise Log. Den skal motivere deg til å holde mosjonen vedlike, og med aktiv loggføring venter det deg Advantage+ poeng.

Omegas Exercise Log er laget for å motivere, hjelpe og belønne aktive medarbeidere. I denne artikkelen finner du all den informasjonen du trenger for å bruke Exercise Log og motta Advantage-poeng ved å holde deg i form.

Hva er Exercise Log?

En personlig loggbok som holder oversikten over den daglige treningsaktiviteten din. Når du har fullført en treningsøkt av hvilket som helst slag, gir et enkelt museklikk deg full oversikt over treningsuken, måneden eller året.

Hvordan bruker jeg den?

Din Exercise Log finner du under Advantage-menyen i Connect. Dagens dato er valgt som standard, og markert med grønt. Hvis du for eksempel har trent en time i dag, trykker du i den andre boksen fra bunnen. All treningen du har gjennomført de siste 21 dagene kan registreres på samme måte, bare klikk i de hvite boksene (en boks tilsvarer 1/2 time) på de dagene du har trent. Pilene oppe på begge sider av kalenderen lar deg navigere fremover og bakover i tid.

Skal du slette en halvtime, klikker du på boksen en gang til og den forsvinner. Skal du slette hele treningsøkten, klikker du på nederste boksen, Clear .

exercise-g11.png

Hvordan får jeg Advantage-poengene mine?

Hvis du har åtte timer eller mer med aktivitet i løpet av en måned, og du registrerer det i Exercise Log, mottar du 2 500 Advantage-poeng. Poengene blir skrevet til din konto i midten av neste måned. Gå til My Account under Advantage-menyen i Connect, og klikk deg inn på for å holde oversikten over all aktivitet på din Advantage-konto.

Hva defineres som trening?

Trening defineres som all fysisk aktivitet som blir gjort med det som formål å vedlikeholde eller forbedre den fysiske formen din. Dermed er alle de følgende aktivitetene (i tillegg til mange andre) definert som trening som kan registreres i Exercise Log:

Løping, basketball, fotball, bowling, hockey, innebandy, håndball, roing, volleyball, squash, golf, sykling, svømming, dansing, rulleskøyting, langrenn, turgåing, jogging, aerobic, spinning, yoga, pilates, petanque, kickboksing, vekttrening, tennis og slalåm.

Med andre ord kan det aller meste av fysisk aktivitet registreres i Exercise Log. Skulle du likevel være i tvil hvorvidt noe skulle kvalifisere som trening, ta gjerne kontakt for en oppklaring.